Mijn Tips

1. Liever geen Botox?

Voor de mensen die actief hun rimpels willen bestrijden, maar die botox of een facelift te ver vinden gaan, bied ik een unieke bindweefselmassage aan voor uw gezicht en hals. Ontwikkeld door de gerenommeerde huidtherapeute Hannah Hakze, stimuleert deze massage de doorbloeding van de huid waardoor afvalstoffen in de huid beter kunnen worden afgevoerd (lymfedrainage). Daarnaast helpt deze massage de verkleefde huidonderdelen (rimpels dus) te herstellen, (trekkende) littekens verzachten en uw totale huidconditie verbeteren. Uw huid ontspant, is beter in staat de werkzame ingrediënten van uw verzorgingsproduct op te nemen en lijntjes en rimpeltjes vervagen. Uw huid voelt als herboren!

2. 25%

Huidveroudering zit grotendeels, voor 75%, in de genen. Dat betekent dat u op 25% wel zelf invloed heeft op uw huidconditie. Dit kan van binnenuit door dagelijks meer dan 200 gram verse groenten te eten en zeker drie liter water of kruidenthee te drinken. Ook frisse buitenlucht en minimaal 30 minuten lichaamsbeweging houden uw huid gezond. Van buitenaf kunt u uw huid gezond houden door een goede dagelijkse reiniging en het gebruik van verzorgingsproducten die zijn afgestemd op de behoeften van uw huid en de omstandigheden waarin uw huid moet functioneren.

3. Effectievere verzorgingsproducten

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden, maar de meeste mensen nemen er de tijd niet voor, toch is het belangrijkste van een goede huidverzorging dat u uw huid goed reinigt voordat u uw verzorgingsproduct aanbrengt. Hierdoor kan uw huid de effectieve bestanddelen beter opnemen en profiteert u het meest van uw verzorgingsproduct!

4. Net als uw auto…

Zoals ook uw auto aan rijprestaties inboet als hij niet regelmatig onderhouden wordt, is ook uw huid gebaat bij regelmatige onderhoudsbeurten: grondige reiniging, massage en afstemming van uw verzorgingsproduct op uw veranderende huid of situaties waaraan uw huid wordt blootgesteld, zijn hierbij essentieel. Samen met uw schoonheidsspecialiste komt u tot het beste resultaat!

5. Multitasking

Zorg ervoor dat je dagcrème twee belangrijke functies vervult, namelijk hydratatie en UV-bescherming. Dit helpt niet alleen rimpels voorkomen, het verkleint ook de kans op huidkanker.

6. Ooglidcorrectie

Heeft u een ooglidcorrectie ondergaan? Ook dan is een bindweefselmassage perfect! Het versnelt de genezing, verzacht de littekens en het verbetert het resultaat van uw operatie. Ongeveer zes weken na de operatie kunt u hiervoor al bij mij terecht!

7. Een regenbui voor de huid!

Heeft u een vermoeide, gestresste of geïrriteerde huid? Na een algenmasker op basis van essentiële plantenextracten, ziet uw huid er weer stralend en uitgerust uit!

8. Last but not least

Iedereen weet het: te weinig slaap doet lijnen in het gezicht verharden, zorgt voor blauwe kringen en wallen en maakt de huid grauw en slecht doorbloed. Zorg dus zoveel mogelijk voor voldoende nachtrust: minimaal zes tot acht uur per nacht.